Termeni si conditii

de utilizare a site-ului www.ema-bijuterii.ro

 

 ATENTIE! In perioada 25.08-31.08.2016 suntem in vacanta! Vom livra comenzile primite in aceste zile dupa 01.09.2016. Multumim.

 

1. Site-ul www.ema-bijuterii.ro este gestionat de:

Stanciu Emilia Gianina PFA

Otopeni, str IL Caragiale nr 21B, Ilfov

Nr Reg Com F23/988/2013

CUI 32565496

RO72BTRLRONCRT0296480801

Banca Transilvania

Nr ANSPDCP 36011/2015

2. Stanciu Emilia Gianina PFA garanteaza utilizatorului accesul limitat, in interes personal pe site-ul www.ema-bijuterii.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Stanciu Emilia Gianina PFA, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Accesul utilizatorilor pe site este acceptat doar in scop de vizionare/informare si plasare de comenzi online.

3. Continutul site-ului www.ema-bijuterii.ro constand in imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si orice alte date – este proprietatea Stanciu Emilia Gianina PFA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

In cazul care doriti sa ne instiintati cu privire la o situatie de incalcare a drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dumneavoastra la adresa de email office@ema-bijuterii.ro

4. In site, ne vom exercita dreptul de a restrictiona sau exclude accesul clientului la site si de a sterge sau restrictiona contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care consideram ca in baza conduitei sau a activitatii clientului pe site, accesul si existenta contului acestuia ne-ar putea prejudicia sau ne prejudiciaza in vreun fel imaginea si/sau buna functionare a activitatii.

 

5. Produsele vandute prin intermediul www.ema-bijuterii.ro vor fi insotite pe parcursul livrarii de factura fiscala.

 

6. In cazul in care stocul pentru un produs a devenit insuficient intre momentul plasarii comenzii si momentul pregatirii comenzii pentru livrare, astfel incat comanda nu mai poate fi onorata – ne exercitam dreptul de a nu o onora pentru acel produs.

 

7. Preturile prezentate pe site pot fi modificate fara o notificare prealabila.

 

8. Prin sintagmele “de bronz”, “din bronz” – din descrierea produselor, nu se intelege altceva decat “de culoarea bronz”.

Stanciu Emilia Gianina PFA nu gestioneaza informatii cu privire la compusii potential alergenici din compozitia elementelor constitutive ale bijuteriilor. Ca urmare clientul isi asuma faptul ca are cunostinta de faptul ca orice produs prezentat pe site are potential compusi alergenici in compozitie iar faptul ca a achizitionat aceste produse a fost facut cu asumarea acestui fapt si a consecintelor sale.

 

9. Daca un client doreste sa suplimenteze sau sa corecteze o comanda plasata deja trebuie sa ne contacteze urgent la e-mail office@ema-bijuterii.ro.

In masura in care acest lucru va fi posibil, gestionarul site-ului va tine cont de instructiunile clientului.

 

10. Stanciu Emilia Gianina PFA garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Datele pe care clientii le furnizeaza pe acest site web sunt primite de STANCIU EMILIA GIANINA PFA, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul F23/988/2013, CUI 32565496, cu sediul social in Judetul Ilfov, Otopeni, str.IL Caragiale, nr. 21B, cod postal 075100.

Stanciu Emilia Gianina PFA are obligatia – in baza legislatiei pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale clientilor despre ei insisi, fie ca persoana fizica, fie ca persoana juridica.

Aceste date se refera la numele complet, domiciliul, numarul de telefon si adresa de e-mail a clientului in cazul persoanelor fizice, respectiv denumirea companiei, codul de inregistrare fiscala si numarul de inregistrare la Registrul Comertului in cazul persoanelor juridice.

Daca unele din datele despre client sunt incorecte, acesta trebuie sa ne informeze cat mai curand posibil.

 

Scopul colectarii acestor date este in primul rand procesarea comenzilor, respectiv emiterea documentelor de facturare, discutarea eventualelor probleme legate de comanda si expedierea efectiva a produselor.

Stanciu Emilia Gianina PFA mai foloseste aceste informatii pentru a oferi/promova produse sau colectii de produse, a solutiona cereri diverse ale clientilor, a le raspunde la intrebari, a comunica in legatura cu reclamatii facute de catre acestia. De asemenea datele pot fi folosite si pentru realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din site-ul www.ema-bijuterii.ro .

Stanciu Emilia Gianina PFA se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Clientii pot interveni direct asupra datelor dumnealor prin sectiunea “Contul meu” a site-ului, respectiv le pot vizualiza si modifica.

Furnizarea datelor personale catre Stanciu Emilia Gianina PFA nu implica obligativitate din partea utilizatorilor/clientilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@ema-bijuterii.ro , sau prin posta la adresa Otopeni, str IL Caragiale nr 21B, Ilfov, CP 075100.

 

11. Clientul poate returna produsele achizitionate in baza unei comenzi pe site-ul www.ema-bijuterii.ro in urmatoarele situatii:

  •             11.1. Produsele au fost livrate gresit. In acest caz costurile de transport aferente returnarii produselor care au fost livrate gresit se suporta de catre Stanciu Emilia Gianina PFA

 

  •              11.2 Produsele prezinta defecte de fabricatie . In acest caz costurile de transport aferente returnarii produselor defecte se suporta de catre Stanciu Emilia Gianina PFA

Nu sunt considerate defecte de fabricatie micile imperfectiuni, asimetrii, taieturi/lipituri atipice sau alte efecte pe care artistul creator a vrut sa le lase in produs. Acestea sunt considerate trasaturi caracteristice ale produselor care le confera unicitate.

  •              11.3 Produsele nu au defecte si nu au fost livrate gresit dar clientul doreste sa le returneze.

In baza legislatiei in vigoare „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina clientului.

  •              11.4 In cazul in care clientul doreste sa returneze produsele – in situatiile prevazute la art 11.1, 11.2, 11.3 – este obligat sa notifice Stanciu Emilia Gianina PFA cu privire la intentia sa, in scris, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea lor.

Clientului care a notificat Stanciu Emilia Gianina PFA cu privire la intentia de a returna produsele, ii revine responsabilitatea de a le si returna efectiv in maxim 14 zile calendaristice de la data notificarii. In caz contrar, Stanciu Emilia Gianina PFA nu va mai accepta produsele returnate.

  •             11.5 Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea lor initiala. Stanciu Emilia Gianina PFA va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile calendaristice de la data returnarii produselor, cu conditia ca acestea sa fie in stare perfecta si sa nu prezinte urme de folosire.

De asemenea, in acelasi termen Stanciu Emilia Gianina PFA va inapoia clientului costurile de transport aferente returului, pentru situatiile prevazute la art 11.1 si 11.2 odata cu contravaloarea produselor.

Pentru situatia prevazuta la art 11.3 Stanciu Emilia Gianina PFA va diminua contravaloarea produselor cu suma fixa de 10 lei/comanda, care reprezinta costuri de ambalare si gestionare a comenzii.

 

  •             11.6 Schimburile de produse nu sunt acceptate

12. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare a site-ului www.ema-bijuterii.ro, clientul isi asuma toate consecintele care decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

13. Stanciu Emilia Gianina PFA poate modifica Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului fara o notificare prealabila.


Notice: Temă fără footer.php este învechită din versiunea 3.0 fără alternative disponibile în loc. Este necesară includerea șablonului footer.php în temă. in /home/emabijuterii/public_html/wp-includes/functions.php on line 3495