Despre noi

Actionam sub numele EMA Bijuterii si suntem o echipa mica, tanara, creativa, deschisa si dinamica.

Cream propriile modele de bijuterii, le executam si le publicam si promovam online.

 

Ne intereseaza mai multe paper writing service stiluri si nu ne limitam la ceea ce este paper writing service nou sau la moda; credem ca fiecare are preferintele lui si ca urmare poate sa gaseasca pe site-ul nostru ceea ce isi doreste sau are nevoie.

Credem ca bijuteriile, ca si hainele si accesoriile, au un impact puternic asupra starii interioare sau pot fi si un mijloc de a o exprima.

 

Lucram cu cele mai diverse materiale (si sunt si vor fi din ce in ce mai diverse) si tehnici. Marea majoritate a componentelor bijuteriilor (margele, lanturi, zale,altele) sunt achizitionate de la diversi furnizori.

Sunt si citeva componente pe care le lucram singuri (petale si flori de lana, flori si frunze din fimo sau lut si altele, dantela sau alte lucrari din fire diverse).

 

Metalele cu care lucram sunt cele uzuale in piata de gablonturi – argintiu (clasic sau antic), auriu (clasic sau antic), bronz, cupru.

Margelele pe care le preferam sunt cele din sticla vopsite si fatetate intrucit au o anumita greutate si un sunet placut la atingere. De asemenea si varietatea de culori disponibile este mare.

O alta preferinta este fimo – preferam sa lucram flori diverse cu sau fara lac aplicat.

In randul textilelor consideram ca fetrul este in culori vibrante, potrivite pentru accesorii cu impact. De asemenea ne place sa lucram cu bumbac imprimat care desi este mai sensibil este disponibil in multe variante coloristice.

In general exploram tehnici si materiale asa ca e foarte posibil ca peste un timp sa adaugam noi preferinte pe lista noastra.

 

Una din tehnicile preferate este lucrul cu firele – crosetat sau tricotat, dupa cum veti remarca si din produsele expuse pe site.

 

 

Nu executam cantitati mari din acelasi produs, preferam sa mergem pe diversitate mai mult decat pe cantitate. Practic executam fiecare produs intr-un stoc mic, de unul pana la 4 bucati. Daca sunteti cumparator, atunci aveti sanse foarte mari sa detineti un produs unicat.

 

Comunicam mai mult prin bijuteriile noastre decat prin activitati in mediile de socializare sau promovare (dar ne veti gasi acolo). In plus, uneori atasam produselor povesti care au fost inspirate de creatiile noastre sau care au dus la aparitia lor. Speram ca acest lucru sa va placa si sa va surprinda in mod placut sau sa va inspire si pe voi.

 

In cazul in care aveti nevoie de cantitati mai mari sau aveti un proiect special, va rugam sa ne contactati la office@ema-bijuterii.ro.


Notice: Temă fără footer.php este învechită din versiunea 3.0 fără alternative disponibile în loc. Este necesară includerea șablonului footer.php în temă. in /home/emabijuterii/public_html/wp-includes/functions.php on line 3495