Cum cumpar

Detalii despre modul in care cumparati produse prezentate pe site-ul www.ema-bijuterii.ro

 

  1. Pe site plasarea unei comenzi de bijuterii si accesorii se face astfel:

In primul rand adaugati paper writing service bijuterii si accesorii in cosul de cumparaturi. Trebuie sa stiti ca:

  •                        pe site-ul nostru este fixata o valoare minima a comenzii, in suma de 20 lei (exclusiv transport)
  •                        primim doar comenzi online, nu si telefonice.

Cand doriti finalizarea comenzii, accesati cosul paper writing service de cumparaturi (coltul din dreapta sus, in menu-ul principal). Vizualizati cosul si alegeti optiunea de finalizare a comenzii.

Veti fi ghidat de site sa furnizati sau sa verificati datele de facturare si livrare. Completati cu atentie aceste informatii.

Va trebui sa alegeti si calea de transport preferata – deocamdata, noi avem doua cai: prin Posta Romana sau prin curier rapid Cargus. Va rugam sa cititi si continutul punctului 4 pentru a alege corect intre variantele prezentate.

De asemenea va trebui sa alegeti si modalitatea de plata; avem posibile doua modalitati

  •            plata cu numerar la ridicarea coletului si
  •            plata cu transfer bancar (in acest caz trebuie sa platiti inainte de a face noi expedierea).

 

Daca aveti de facut comentarii, observatii sau solicitari legate de comanda, va rugam sa le treceti la rubrica de notite pe comanda.

 

Prin finalizare, cosul de cumparaturi se va transforma in Comanda plasata si va ajunge automat in lista noastra de conenzi in procesare.

 

2. Vom pregati si expedia comanda in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data plasarii. Veti fi anuntat(a) printr- un email atunci cand comanda a fost expediata.

 

3. Veti primi comanda in termen de:

  • 1-2 zile de la data in care am expediat-o,pentru varianta de transport Cargus International

Pot exista abateri, in functie si de distanta, veti primi notificare telefonica de la transportator.

  • 2-3 zile de la data expedierii, daca ati ales varianta de transport cu Posta Romana (colet postal neprioritar).

In intervalul acesta de timp trebuie sa primiti aviz postal pentru colet si sa mergeti sa il ridicati de la oficiul postal. Daca nu primiti avizul in maxim 3 zile, va rugam sa mergeti la oficiul postal si sa cereti ridicarea coletului.

 

4. Daca sunt probleme cu continutul coletului sau alte probleme legate de livrarea comenzii, va rugam sa ne contactati la office@ema-bijuterii.ro

In cazul in care pentru comanda d-voastra costurile de transport depasesc suma inscrisa pe site si dorim o suplimentare a acestora, va vom contacta inainte de livrarea comenzii pentru a agrea pretul.

 

Va multumim,

 

Stanciu Emilia Gianina PFA


Notice: Temă fără footer.php este învechită din versiunea 3.0 fără alternative disponibile în loc. Este necesară includerea șablonului footer.php în temă. in /home/emabijuterii/public_html/wp-includes/functions.php on line 3496